12-02-18

BEDANKINGEN VISSERS TIPS & TRICS VOOR TUURKE VORIG SEIZOEN

HIERONDER ENKELE BEDANKINGEN VAN VISSERS VORIG SEIZOEN DIE NU ZEER GOEDE RESULTATEN BOEKEN MET DE GOUDEN TIPS VAN OP MIJN SITE WAT NATUURLIJK DEUGD DOET ZOIETS TE LEZEN.

DAAR DOE IK HET VOOR.

foto van Thierry Vanderlinden.


**Dag tuurke, bedankt voor de tips we waren deze morgen met 15 personen en ik werd derde met 4.525 kg de erste had er bijna 6 2 hadden niks enkel een foutje maakte ik in het begin ik viste te lang op grond en het duurde te lang voor ik het doorhad dat ik beter 5 cm van de grond af vistemijn eerste punten zijn binnen en mijn seizoen kan al niet meer stuk alleen met haakje 20 22 was er niks te vangen moest op de 19 gaan met lange steel maar dat werd snel veranderd ik had een paar platte en de rest was mooie bliek en 1 baarsje alleen was het erg mistig en maar 6 gradengroeten en thx ik laat zeker nog ene reaktie achter op de site


**Hallo tuurke,ik wou je bedanken voor je tips over voer de BIG BAG SENSAS en additief panforte, met jou hulp ben ik kampioen geworden, de laatste wedstrijd,van 2,5 uur op gewicht en aantal won ik met 142 visjes, het gewicht was 2320 gram, maar het aantal was genoeg voor de eerste plaats, jammer kon ik geen brasem vangen, maar je kan niet alles hebben, nogmaals bedankt,je mag dit gerust bij je sait plaatsen hoor grtes jan


**Tuurke hartelyk dank heb gisteren de 3de gevist nog nooit gebeurd als u nog van die goeie tips hebt mag u ze my wel laten weten ben zo bly en myn vrouwtje ook want toen ik thuis was zag zy het aan myn gezicht zo straalde ik nogmaals bedankt en misschien hoor ik nog wel iets groetjes HARRY


**Beste Tuurke,Vorige zaterdag uw product panforte nog eens kunnen testen,de clubwedstrijd gewonnen met 7kilo verschil,ik had meer dan 19 kilo vis,de tweede met moeite 12kilo.Ik moet zeggen het is echt een fantastisch product,daarom zou ik graag DE PANFORTE eens willen uittesten,kan je me daar ook eens wat informatie over geven( hoe te gebruiken,hoeveelheid, enz.). En dan zou ik nog iets willen vragen,binnenkort(28 mei) is het in onze club koningsvissen, dit wordt gevist in 3 delen,de eerste ronde van 10 tot 12uur,de tweede van 13 tot15uur en de derde van 16 tot 18uur,na elke pauze worden de plaatsen opnieuw geloot en moet er dus eventueel van plaats gewisseld worden.Kan je me zeggen wat de beste tactiek is om zo een wedstrijd te winnen,na elke ronde wordt de vangst gewogen en teruggezet.De uitslag van elke ronde wordt dan op het einde samengeteld en vormt zo de einduitslag,ge kunt het u dus niet veroorloven om een slechte ronde te vissen want dan kunt ge het vergeten voor de einduitslag. In elk geval bedankt voor alles en tot wederhoren(mailen).Mvg Rob


**Beste tuurke,ik heb zaterdag de panforte eens kunnen testen en ik moet zeggen het werkt fantastisch!ik heb zaterdag op onze clubwedstrijd iedereen naar huis gevist,30 kilo vis gevangen,maar liefst tien kilo meer dan de tweede,nog nooit had er iemand tijdens een clubwedstrijd zoveel vis gevangen! ben benieuwd voor de volgende wedstrijd,in elk geval bedankt voor het product en de goede tips. ik laat nog wel iets horen.mvg rob


**Hallo Tuurke,zoals beloofd mijn bevindingen over dat voeder met losse ingriedienten,dat ik van u gekregen heb. Ik heb nu 12 wedstrijden gevist en heb 2keer geen prijs diegene die in mijn buurt zaten bakte er weliswaar ook niks van hoor zodus geen ramp he.Die andere 10 konden wel tellen waarvan 3eerste 2tweede een7de en een 8ste en de rest binnen de eerste 15 telkens van 65 vissers goed he.Ik moet wel altijd een kwartiertje wachten op mijn eerste aanbeet,maar ik maak zeker het verschil in de 2de reeks dan vang ik dubbel zoveel als in de eerste reeks,zodus ik heb zeker geen reden tot klagen dankzij u tips alvast nog eens bedankt grtoeten LUC
**he tureke die tips dat je mij gaf werken heel goe ben nog ni uit de top 10 uit geweest als je nog tips moets hebben voor maden altijd welkom doe zo voor met je site je ziet dat je er veel vrije tijd in steekt top ...kevin segers...


**hallo tot slot wil ik u complimenteren met u site ik vind het een grandiose site.op u site vind men dingen die je bijna nergens anders vind, ook zeer leerzaam ook voor mij.ik zelf vis al een jaar of 30, maar ik vind op u site dingen. waar van ik nog nooit weet van heb gahad.ga zo door mijn steun hebt u. groet fred sewalt


**Hoi tuurke, gisteren moeten vissen in deerlijk in hetmooie zonnige weer en daar heb ik mijn derde mooie resultaat neergezet,ik heb eerste gevist in mijn sector met 25kg780 en tweede in het algemeen over 23 vissers ik moet wel zeggen dat ik meer vis had ,maar ik zat met een error(er mag maar 15kg in een leefnet).dus weeral een dank je wel en het belangrijkste ik ben niet stilgevallen.Zondag moet ik vissen in waregem in de put aan het stadion van zulte waregem.Ken jij die put en heb je voor daar ook een paar tips kwa lood en voer,zoniet geef ik wel een beetje informatie over de put.dank bij voorbaat ps ik ga ook mijn resultaat op juow site zetten stef


**Hallo Tuur,ben zaterdag gaan vissen en ben geeindigd op de 12de plaats een goed resultaat op de plaats waar ik zat.Maandag ook geweest met pauze stond ik 4de links en rechts naast mij 1ste en 3de plaats,heel de wedstrijd veel broes gehad. Tweede reeks nog 30kilo bijgevangen naast mij links en rechts nog 8 en 10kilo bijgevangen.Eindresultaat 1 ste plaats met 50 kilo dus goed weekend gehad en nogmaals bedankt voor het voeder en de tips,tot de volgende keer SUPERVOEDER DIE JE MIJ GAF,Met de big bag serie start ik zekers weer...ook bedankt voor de gouden tip van het additief!!!!


**dag tuurke, bedankt voor de tips we waren deze morgen met 15 personen en ik werd derde met 4.525 kg de erste had er bijna 6 2 hadden niks enkel een foutje maakte ik in het begin ik viste te lang op grond en het duurde te lang voor ik het doorhad dat ik beter 5 cm van de grond af vistemijn eerste punten zijn binnen en mijn seizoen kan al niet meer stuk alleen met haakje 20 22 was er niks te vangen moest op de 19 gaan met lange steel maar dat werd snel veranderd ik had een paar platte en de rest was mooie bliek en 1 baarsje alleen was het erg mistig en maar 6 gradengroeten en thx ik laat zeker nog ene reaktie achter op de site...GEERT


**Hei Tuurke,Ik heb nog eens gans uw site doorgenomen (kwestie van kleine details terug op te nemen). Hopelijk hebben jullie terug een goed visjaar.Ik ben alvast goed begonnen. De eerste wedstrijd al van den eerste keer koekenbak. 'k Was 1ste met 38kilo. Had 15 kilo meer dan de 2de ;-).Laat maar eens weten hoe dat gij het er vanaf brengt he. groeten ERIC


**Hoi Tuurke, Was vorige dinsdag 2de plaats met 22,600kg met de panforte allemaal brasems op een nochthans goed karpervijvertje, echt een supertip bedankt,grtoeten GEERT


**hoi tuurken Ik heb u voedertje getest op de wedstrijd(in melle op de vijver)ZEER CONTENT ik had een 4de plaats,naast mij minder dus ik ben zeer tevreden!!! Wil u zeker en vast bedanken voor de vele tips en geheimen die je me toevertrouwd hebt.


hey tuurke , gisteren 2 wedstrijd gevist ! en ja hoor gewonnen!!! had 39.400kg!! bedankt voor de goeie tips he tuurke groetjes JOHAN 


**hallo tuurke zaterdag morgen zijn we vertrokken om een weekeend te gaan vissen na mijn voeder gemengd en 1 x gezeefd zijn we op gereden terplaatse gekomen en een mooie visstek gevonden heb ik terug het voeder gezeefd en beginnen klaar te maken was nog veel wind en ben met een dobber van 1 gr. gestart na nog eens gezeefd te hebben ben ik beginnen te voederen en 8 tal ballen laatste bal was maar juist in water schoot mijn dobber weg en de eerste vis was op de droge wat dan gebeurde was ongelofelijk terug in leggen beet en zo gans de dag verder ben de tel kwijt geraakt maar heb er wel een honderd tal op de droge gehaald de vissers die voor mij en links en rechts van mij zatten konden hun ogen niet geloven het kwam zover dat ze kwamen ruiken naar mijn voeder .zondag heb ik dan op een andere plaats gezeten en het was het zelfde het was ongelofelijk in leggen beet en vis en zo terug gans de dag de vissers die daar zatten verstonden het niet ze dachten dat ik een wedstrijd visser was ze hadden dat nooit gezien de sasmeester had het ook gezien die zei heb al veel gezien die vangde maar dat had hij nog niet gezien en zo ben ik een gelukkige man tuurke en dat door jou met vriendelijke groeten eddy en verode groetjes14068150_10210413344473698_5933559662713292721_n.jpg aan de familie van ons beid13330996_10209644172044868_6893551196596228832_n.jpgen..vero&eddy9de81de1e61e18361b8a789bc062fd21.jpg

13254327_10209613368274793_1696570146426703829_n.jpg

16:16 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |  Facebook | |

HOE VERDE VASE AAN DE HAAK ZONDER TE PRIKKEN...SUPERAAS!!!

EEN TROS VERDE VASE IS EEN  SUPERAAS OP WITVIS

HOE BEVESTIGEN ZONDER TE MOETEN PRIKKEN

de ver is op die manier springlevend 

STAP 1

NEEM HET APPARAAT EN DOE ER 

EEN AASRING ROND

WP_20160209_002.jpg

STAP 2

DUW DE AASRING OPEN

WP_20160209_003.jpg

STAP 3

GEOPEND DUW JE IN DE VERDE VASE

WP_20160209_014.jpg

STAP 4

SLUIT HET APPARAAT ZODANIG

DE VERDE VASE IN HET

PLASTIEKAASRINGETJE

ZIT

WP_20160209_007.jpg

STAP 5

NEEM NU U HAAK EN STEEK HEM ROND

DE AASRING

WP_20160209_016.jpg

STAP 6

ZIEHIER HET RESULTAAT

EEN FANTASTISCHE TROS VER

DIE DE VIS ZAL DOEN BIJTEN

VEEL SUCCES MET DEZE GOUDEN TIP

WP_20160209_019.jpg

15:58 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

10-02-18

PANFORTE

HIGH ACTRACT ADDITIVE

13076893_10209367145119368_5595739255247963370_n.jpg

ADDITIEF

DIE DE VIS DOET AZEN

ZEER EETLUSTOPWEKKEND IS

ZORG ERVOOR DAT IE OP DE PLAATS BLIJFT EN

HET AAS DAARDOOR AGRESSIEVER ZAL PAKKEN

KAN ZOWEL IN HET VOEDER ALSOOK OP PELLETS

MADEN...CASTERS...MAIS....IN LEEM...

een allround additief op brasem en carp

14:04 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |  Facebook | |

INGRIDIENTEN MET EEN MAISPAPJE VOOR U VOEDER AAN TE MAKEN

Probeer eens een maispapje te maken,witvis is er verzot op.

Mijn ingridienten voor een maispapje.


*1 blik mais (300gr.)
*1 zakje.vanillesuiker
*20gr.melkpoeder

*1gram additief Panforte voor mais heel zoet en prikelend te maken
*30cl.water
Mais(blik)
de avond ervoor laten weken met de vanillesuiker,melkpoeder en u additief panforte  en het water erbij,dan met de staafmixer er een papje van maken.U voeder 1x bevochtigen,zeven,daarna u maispapje mengen met het brasemvoeder tot een homogeen geheel,dan terug zeven met een grove zeef,dit doe je best de avond voor het vissen,zorg wel ervoor dat dit mengsel in de koelkast sta.Deze samenstelling gebruik ik vaak op vijvers met een grote populatie aan brasem of kroes,geeft een melkachtig visueel effect waardoor de vis aangetrokken word.

HIERONDER EEN VOEDER OM SAMEN TE MENGEN MET EEN MAISPAPJE

500 GR HALIBUT & HEMPMIX

500 GR HEMP &TIGERNUT

ADDITIEF ZOCHTEN WIJ VOOR U HET BESTE

PANFORTE

15 GR OP DEZE SAMENSTELLING

DIT SAMEN MENGEN MET DE MAISPAP

SUCCES VERZEKERD!!

WP_20160126_072.jpg

 
 

13:53 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in MAIS TIPS | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

VOEDERSAMENSTELLINGEN SENSAS BIG BAG SERIE

ER ZIJN VEEL VRAGEN OVER DE BIG BAG SERIE VAN SENSAS

HIERONDER WAT MEER UITLEG EN ENKELE VOEDERRECEPTEN

Zijn lokazen met een extra fijne structuur, ontwikkeld op basis van gemalen pellets,

vismeel, gemalen hennep en appetite boosters.

Perfect voor de visserij op karper, zeelt en brasem.

De big bag serie kan ook prima worden gebruikt als paste / deeg.

Houd super op de haak!!!

STARTMIX MAART -APRIL-MEI

WP_20160126_077.jpg

STARTMIX MAART -APRIL-MEI

1KG HALIBUT & HEMPMIX

500GR WHITE EXPLOSION

500GR ZWARTE BIO_MIX TOEVOEGEN  OM DEZE DONKEREDER

TE MAKEN

10 GR PANFORTE ALS ADDITIEF RADEN WIJ AAN

VOOR EEN OPTIMALE WERKING

ALS AASTOEVOEGING GEBRUIKTE IK OP DEZE MIX

100 GR GEKNIPTE PIEREN

HANDVOL KAPOTGENEPEN CASTERS

ZOWEL VOOR KARP OF BRASEM

 TOPMIX MET TIGERNUTS

WP_20160126_072.jpg 

 

500 GR HALIBUT & HEMPMIX

500 GR HEMP &TIGERNUT

ADDITIEF ZOCHTEN WIJ VOOR U HET BESTE

PANFORTE

15 GR OP DEZE SAMENSTELLING

zowel voor de karp als brasem

 WP_20160126_072.jpg

 WP_20160126_072.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Geers 2-daagse 2011 12&13 maart 500.JPG

 

 

 WP_20160126_072.jpg

 

 WP_20160126_072.jpg

  

500 GR HALIBUT & HEMPMIX

500 GR HEMP &TIGERNUT

ADDITIEF ZOCHTEN WIJ VOOR U HET BESTE

PANFORTE

15 GR OP DEZE SAMENSTELLING

zowel voor de karp als brasem

SUCCESFORMULE OP KARP

 

1kg F1 CARP BIG BAG

500GR HALLIBUT EN HEMPMIX BIG BAG

 ADDITIEF

1 soeplepel PANFORTE 

WP_20160126_074.jpg

STIMUL GREEN OP KARP BIG BAG SERIE

500 GR STIMUL GREEN

500GR HALIBUT & HEMPMIX

HOEMEER STIMUL GREEN HOE ACTRACTIEVER EN

WOLKEND DIT VOEDER ZAL ZIJN

ZACHTE STRUCTUUR OP BASIS VAN GEMALEN VISMEEL 

EN KOIPELLETS

VOOR EEN OPTIMAAL GEBRUIK AL DEZE

VOEDERS GOED ZEVEN NA IEDERE

WATERTOEVOEGING

DEZE VERSCHILLENDE BIG BAG VOEDERS KUNNEN

OOK HEEL GEBRUIKT WORDEN OP BRASEM

OOK DEZE VOEDERS KAN JE ZELF EEN UNIEKE 

SAMENSTELLING GEVEN DOOR ZELF TE MENGEN

DEZE VOEDERS BRENGEN VIS IN HET NET!!!

kijk maar naar onze resultaten

VEEL SUCCES!!

zijn er vragen stuur maar gerust een e mail

thierry.vanderlinden@telenet.be

ik sta ter jullie beschikking

$_35.JPG

13:43 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |  Facebook | |

05-02-18

PREPAREREN VAN LEEM (brasem)

P5250894.JPG

3 dagen op voorhand leem(6kg) in een kuip leggen,prepareren met een zoetstof(vb...SUPERZOET(3 koffielepels op op 6 kg leem)..of..aaditief PANFORTE.(3 koffielepels).of.T&T(3 koffielepels)..of.bruine suiker,500gr.op 6kg) even bevochtigen en zeven.Propere natte dweil(uitgewrongen) erop en laten staan tot de dag nadien,dan terug goed zeven,dit herhaal je tot de dag van het vissen,dit systeem gebruik ik voor hetvissen met leem en ver.De ver(amorce)pas op laatste toevoegen aan het water(5min.voor begin wedstrijd),dit om verbranding van de ver tegen te gaan.Op die manier krijg je stevige leemballen.

WP_20150711_003.jpg

15:27 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in prepareren leem | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

LEEMPAPJE VOOR DE WINTER met vannille

Leem in de winter geprepareerd kan het verschil maken.Leem kan je een speciaal smaakje-geurtje meegeven,dit doet het zéér goed op witvis.Hier het recept;2à3stokjes vanille aan de kook brengen in 1l.water,eventueel mag je melk gebruiken dit voor een meer wolkend effect,voeg daarbij 4 zakjes vannillesuiker,10cl ahornsiroop, laat het ongeveer 3min. goed doorkoken,blijven roeren en laten afkoelen.Het vocht hou je voor de leem te bevochtigen tot een vast geheel of tot een papje ,die pap gebruik je voor je droog voeder aan te maken,de vannillestokjes kan je fijn malen en door de leem of voeder verwerken,doe daarbij geknipte pieren of ver,of casters of maden,dit is een leempreparatie die ik al jaren gebruik en met succes.ingriedienten:2kg leem(mag meer zijn),of plus voeder(20%),4zakjes vannillesuiker;3 vannillestokjes.10cl ahornsiroop

additief;10gr T&T of Panforte toevoegen voor een optimaal succes31-05-2006 08;46;04005P8080106

15:26 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in prepareren leem, tips wintervissen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

VERSCHILLENDE SOORTEN KEMPZAAD BEREIDINGSWIJZE

*Kempzaad


Bij gebruik van kempzaad in het voer, geen andere additieven toevoegen. Het is juist de speciale geur en de specifieke smaak van de kemp (hennep) die de vissen zo bijzonder aantrekt.
a.- Hennep in geweekte vorm:De hennep wordt zeer fijn gemalen. Enkele uren voor het bereiden van het visvoer of de avond van tevoren gieten we kokend water over de gemalen hennep. Deze zal, onder invloed van het kokend water, onmiddellijk wit uitslaan. We laten alles afkoelen. Dan met het vocht en de ¡§witte¡¨ hennep het voer aanmaken.

* Gepofte, gemalen hennep.

 

In een voldoende grote kookpot leggen we een laag hennepzaad van ongeveer 3 cm. We voegen een ruime scheut olie (bestand tegen hoge hitte) toe. Na het branden onmiddellijk mengen met een volume paneermeel gelijk aan driemaal dit van het hennepzaad. Alles zeer fijn malen. Zonder toevoeging van water of iets dergelijks bij het voer doen. Deze bereiding heeft een zeer uitgesproken geur, vooral voorns zijn erdoor gecharmeerd. 10 %.

* Gekookte hennep.

 We malen de hennep niet te fijn. De gemalen hennep overgieten we met lauw water, tot er ongeveer een drietal cm water boven staat. Dit mengsel brengen we aan de kook tot het water praktisch weg gekookt is. Koken op een zacht vuurtje en steeds goed roeren. De natte gekookte hennep mengen met de andere bestanddelen.

ƒÞ De hennep malen en overgieten met kokend water. Vissen we op een water waar we ook brasem mogen verwachten, passen we volgende kunstgreep toe. In het kokend water lossen we twee tot drie soeplepels honing op. Vloeibare melasse mag ook,ook een aanrader is ahornsiroop 3soeplepels Verder afmaken zoals hierbovenboven.

*Hennep in gekiemde vorm.

De zaadjes ongeveer een dag laten weken, koken tot de kiemen flink goed uitkomen, snel afgieten en een paar keer goed spoelen met koud water tot de zaadjes zijn afgekoeld. Op een koele plaats en onder water bewaren tot de visdag zelf.(GOUDEN TIP) Aan het kookwater kan men een verroeste vijs of nagel of een klontje soda toevoegen en zo verkrijg men donkere zaadjes.

De "viskemp"

(aan de haak) liet ik kiemen als volgt.Op een vochtige(nieuwe) dweil strooide ik op de helft een dun laagje kempzaadjes de dweil toedoen en de zaadjes laten kiemen. Bij voorkeur niet in de stekende zon zetten (water in de dweil verdampt).Wat ik ook soms deed, op de gekiemde voerkemp, 1 gram begamotvlugolie (20 druppels) doen, de doos goed sluiten en af en toe eens schudden. Bewaren in de koelkast. Bergamotolie emulgeert niet, vandaar het schudden.

15:24 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in kempzaadtrucjes | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |  Facebook | |

elastiek gemakkelijk zelf te monteren

DEZE VIDEO HIERONDER TOONT HOE JE EEN ELASTIEK MONTEERD

watch?v=IH9yOB4ir1s&feature=share

 

15:18 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in techniek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

KOUD EN HELDER WATER=DONKER VOEDER=HALIBUT HEMP MIX sensas big bag

HALIBUT HEMP MIX

Perfect voor de visserij op karper, zeelt en brasem. Halibut Hemp kan ook prima worden gebruikt als paste / deeg.

Dit is een kwalitatief voeder met zorgvuldig

uitgekiende ingridieenten op basis van vismeel en 

gemalen pellets

Speciaal ontworpen voor de moeilijke visserij,bij wedstrijden 

bij koud en helder water, is een supervoeder met 

KAN NATUURLIJK OOK GEMENGD WORDEN en

aangepast worden voor de brasemvisserij

hieronder een mix voor brasem en karp 

1kg zwarte bio mix

500gr halibut hemp mix sensas big bag

500GR GROUND PELLET METHOD MIX sensas big bag

als additief kiezen wij voor de panforte

10 gr op deze mix

hoe meer halibut bijvoegen hoe donker het voeder

halibut hemp mix kleurt u voeder mooi zwart

Geeft de vis geen argwaan!!!!!!!!

samen met de hieronder bestaande foto 

geeft u een voeder die de concurentie aankan.

 

aangevuld met casters en geknipte pieren heb u een supermix

hieronder de mix

1kg bio mix zwart

500gr halibut hemp mix sensas big bag

500GR GROUND PELLET METHOD MIX sensas big bag

1 hand casters kapot genepen

100gr geknipte pieren

als additief kiezen wij voor de panforte

10 gr op deze mix

15:16 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in VOEDERSAMENSTELLINGEN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

13-01-18

HOE VOEDSELNIJD CRIEEREN......EEN SUCCES VOOR U WEDSTRIJDEN.

14022359_10210309598560115_4324685114027147413_n.jpg

Eerst gooi je voeder op de plaats en de vis komt met mondjesmaat erop,dus de brasem is schuw in het begin,dus deze moet je dat gewoon maken,je moet even je voederplaats vermijden effe laten rusten desnoods begin je in kanten te vissen achter een 15 TOT 30 tal minuten of meer(voederplaats laten rusten HEEL BELANGIJK BRASEM STUURT EERST ZIJN LOKKERS UIT EN ALS DE KUST VEILIG IS KOMEN ER MEER EN MEER OP DE STEK) dan constant kleine bolletjes gooien maar liefst wat meer papachtig zodat je een wolk creeerd.. of aas schieten maden casters.een 5 a 10 tal niet meer.(met mate) op jou voederplaats,dus je gaat zowiezo vis aantrekken,die komt er dan met grote getalle erop,dan zal de vis beginnen bijten als zot,en je gaat er dan een pak meer vangen dan je geburen als zij deze techniek niet toepassen zijn ze eraan voor hun moeite,maar deze techniek is niet vanzelfsprekend,want in het begin zal je niet zoveel vangen omdat dit een gewenning is,vis moet dit gewoon komen,maar naarmate je blijft voederen(met kleine balletjes of schieten),ook als de vis nog niet bijt.... .... zal de vis geen argwaan meer hebben en als je dan ene haakt kijken ze ook niet meer als er een brasem word gehaakt....,is een rare maar als je erover nadenkt een goede tactiek,die ik ook veel toepas,dus al bij al,constant blijven smijten,maar met zeer kleine bolletjes tot wanneer de massa vis erop komt,dus niet stoppen...dit kan ook het schieten zijn van maden,casters,pellets..,maar met mate maar constant,probeer deze tactiek maar,en resultaten komen er zowiezo.

SAMENGEVAT:

voederen

u visplaats de eerste 30 min vermijden,mag ook meer zijn

zo geef u de visplaats rust brasem de lokkers komen eerst

dan de massa....

kort vissen bv is aangeraden of eventueel totaal niet vissen

de 1ste 30 minuten......

mss voor jullie een raadsel,MAAR dikwijls zo de wedstrijd gewonnen!!

dan bijvoederen met papachtig voeder(met addtief panforte)

trekt de vis nog meer aan met bv geknipte pieren in verwerkt

zeer kleine hoeveelheid maar het ritme aanhouden

als je mag cuppen is het nog beter dan.

mag je niet bijvoederen dan schieten bv met casters

niet veel 5 tal..10 tal maar het ritme aanhouden 

dus constant eten geven maar met mate zou crieer je voedselnijd en dan 

als je dit onder de knie hebt kom je heel ver

het is werken maar je zal resultaten hebben

nog even een voeder waar je de concurrentie aankan

SUCCESFORMULE =wedstrijden winnen

Big Bag sensas serie 

op basis van gemalen pellets...vismeel...

fijne structuur...niet verzadigend....

1kg stimul green

500GR white explosion

 ADDITIEF

1 soeplepel PANFORTE

Nog andere voedersamenstellingen op deze site

WP_20160126_076.jpg

9de81de1e61e18361b8a789bc062fd21.jpg

13:15 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in techniek, VOEDERSAMENSTELLINGEN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

03-01-18

Voorbereiding visseizoen 2018

P2260349.JPG

Het is weeral bijna zover,de start van het nieuwe hengelseizoen,laten we zeggen dat de meeste hengelaars de maand maart de hengelspullen bovenhalen,daarom deze korte uiteenzetting hoe ik het hengelseizoen start.



JANUARI
*Zorg ervoor dat u vaste stokken geboend zijn zijn,dit doe ik meestal door mijn bad te laten vollopen en daarbij wat afwasmiddel er bij te doen,dit voor het ontvetten van allerei smurrie die achter gebleven zijn op de hengeldelen.Als deze delen gereinigd zijn spuit ik ze in met een silloconespray(te koop in de hengelsport)deze spray houd u hengeldelen langer proper, en ze zien er weer als nieuw uit,niet spuiten op u hengelbussen,omdat je deze nog kan behandelen met een opdikmiddel zodanig deze weer optimaal in mekaar kunnen schuiven,deze kan je zelf opgieten met een middel te koop in de hengelsportwinkel,ook kan je deze daar te plaatse laten behandelen.
*HET MAKEN VAN ONDERLIJNTJES(15cm-18cm)
In de maand januari begin ik de voorbereiding van het maken van mijn onderlijnen,meestal maak ik er een 100-tal van diverse draaddiktes(6/00*8/00*10/00*12/00) en haaknrs van nr.14 tot 22,dus werk aan de winkel laten we zeggen,ook zal ik mij nog gekochte onderlijnen aanschaffen van verschillende lengtes en haakkeuzes,deze koop ik van het merk Sensas feeling competion,de zelfgemaakte onderlijnen,draad is van het merk Verdé Tubertiné of T-FORCE TRABUCCO,haakkeuze van het merk Drennan red bream(nr14- 16-18)de nrs 19 t.e.m. 22 zijn van het merk Tubertiné.Na een paar dagen zijn deze klaar om dan de vistuigjes te maken.Als je deze maakt zorg dan voor verschillende dobberkeuzes(0.3 t.e.m. 3 grams dobbers....slanke,peervormige.. type.rotterdammers...matchpennen..enz...)zodanig je alle weersomstandigheden te baas kunt,zodat je voor geen verrassingen te komt te staan.Ikzelf maak zo een 100-tal tuigjes van verschillende modellen dobbers,want dat is een zeer belagrijk feit in het wedstrijdvissen,gewapend zijn tegen niet te voorziene omstandigheden,je kan er niet genoeg meehebben,dus de maand januari zit dus goed vol van het werk.

WP_20160126_029.jpg

P2250348.JPG
 FEBRUARI
In die maand zal ik al mijn elastieken vernieuwen,wat zeer belangrijk is voor het drillen van de vis,want deze moeten echt wel in orde staan,zodat men met geen breuk geconfronteerd word,ikzelf gebruik 0.7mm t.e.m.1.8mm afhankelijk van de te verwachten vis,van het merk sensas.Zo we staan nu al een heel eind verder,nu zal ik mijn viskist nog eens onder handen nemen,door alles aan te vullen wat het voorbije seizoen verloren of kapot is gegaan,o.a. lood....onthakers...dieptelood...enz... aan te vullen zodat we op de 1ste wedstrijd niet voor verrassingen te komen te staan,wat meermaals gebeurd bij de eerste hengelsessie's,zodat we niet te hoeven vloeken en vissen nogal tijd een ontspanning blijft.Deze voorbereidingen zijn naar mijn mening toch aangeraden,dit zal jullie een stap vooruit helpen bij de start van het nieuwe seizoen.VEEL SUCCES
dobbers 011.jpgpennnen 009.jpgP2260351.JPGP2270352.JPG

15:31 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in dobbers, VOORJAARSTIPS | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

31-12-17

SENSASBOY TUURKE WENST IEDEREEN EEN GEZOND EN VISRIJK 2018 TOE

TUURKE WENST IEDEREEN GEZOND

EN EEN VISRIJK 2018 TOE!!!!!!

BUON ANO NUOVO A TUTTI !
Wishing you all a very happy New Year!
Bonne et heureuse année pour 2018
TUURKE wünscht euch allen einen guten Rutsch ins neue Jahr 2018

15078586_10211145306732297_2752283153978263943_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23316432_892367004261859_8278853733597126573_n.jpg

23172451_892367044261855_5337279017323854627_n.jpg23172889_892367007595192_1960510165473486360_n.jpg

18194260_792829187548975_3055332720521638987_n.jpg

12:46 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |  Facebook | |

21-12-17

TUURKE WENST IEDEREEN FIJNE FEESTDAGEN TOE!!!

394bee96c8a7f950d2b8569b4cefa703.jpg

12:06 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

11-11-17

3de PLAATS VOOR TUURKE EN RUNG GROTE PRIJS RUDY MATTON

VANDAAG NOG EVEN ONZE HENGELS GETEST

EN EEN 3DE PLAATS

OPGELEVERD.

1 BRASEM TEKORT VOOR WINST MAAR TOCH TEVREDEN

De winter komt eraan het was een secure visserij en dus lichtere elastiek, lichtere lijn, fijnere haakjes zo kreeg je nog wat beet

foto van Thierry Vanderlinden.

ONZE MIX VOOR VANDAAG

foto van Thierry Vanderlinden.

750 GRAM HEMP & HALIBUT BIG BAG SENSAS

500 GRAM STIMUL GREEN BIG BAG SENSAS

VOOR DE EXTRA PRIKKELING  DEDEN WE 10 GRAM

PANFORTE ERBIJ ALS ADDITIEF

foto van Thierry Vanderlinden.

18:16 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in VOEDERSAMENSTELLINGEN | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |  Facebook | |

01-11-17

NOVEMBER-DECEMBER MIX BIG BAG SENSAS

ZELF ZAL IK NIET VEEL VERANDEREN AAN MIJN STANDAARDMIXEN.

IN DEZE MAANDEN KIES IK TOCH VOOR HET DONKERE VOEDER

DEZE VOEDERS VAN BIG BAG ZIJN OP BASIS VAN GEMALEN PELLETS

AL DE INGRIEDIENTEN DIE DE VIS NODIG GEEFT ZITTEN IN DEZE MIX

SUCCES!!!

HOE MEER HALLIBUT & HEMP ERBIJ ZAL U VOEDER MEER ZWARTER

MAKEN WAT ZEKERS GEEN SLECHTE KEUZE IS

foto van Thierry Vanderlinden.foto van Thierry Vanderlinden.

foto van Thierry Vanderlinden.foto van Thierry Vanderlinden.

12:30 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in VOEDERSAMENSTELLINGEN | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |  Facebook | |

23-10-17

TUURKE EN RUNG 2 DE IN SECTOR OP HERFSTCRITERIUM DEN DRIJF EINE

LAATSTE WEDSTRIJD VAN HET HERFSTCRITERIUM ZIT EROP

MET EEN 3...4....2 ...EN NOG EEN 2 SLUITEN TUURKE EN RUNG DEZE

WEDSTRIJDEN AF.

foto van Thierry Vanderlinden.

EINDRESULTAAT WAS EEN 5DE PLAATS.

LOTING ZAT NIET ECHT MEE MAAR TOCH EEN PUIK RESULTAAT

ALS VASTE STOK KOZEN WE VOOR DE MAMMOUTH 74

Het meest comfortabele model in de Mammoth serie.

13937918_10210190829230956_8734251007308603250_o.jpg

DEZE DEEGSOORTEN HADDEN RESULTAAT

500gr SENSAS KARP KORRELS

100 GRAM GEMALEN EXPANDERS SENSAS

1 ei

1 KOFFIELEPEL PANFORTE ALS PRIKKELEND ADDITIEF

klaarmaken met water en goed kneden
*************************************
250gr pure peperkoek verbrokkelen
150 gemalen wit brood  verkruimelen
1 eetlepel honig

Aditief:1koffielepeL PANFORTE
klaarmaken met water en goed kneden
*************************************
200gr KARPPELLETS SENSAS malen
2 eieren
Aditief:1koffielepel T&T
goed kneden,eventueel een weinig water aan toevoegen
****************************************
350gr.biggenmeel
100gr.gemalen SENSAS KARPKORRELS
1ei
1 soeplepel panforte
klaarmaken met wat melk en kneden

P8290001

13:09 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in VOEDERSAMENSTELLINGEN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

HERFSTCRITERIUM GESLAAGD VOOR TUURKE JR EN JAN

4 WEKEN NA ELKAAR BEKAMPTEN DEZE MANNEN IN DEN DRIJF IN EINE

12 ANDERE KOPPELS.

foto van Thierry Vanderlinden.

TUURKE JR EN JAN TROKKEN AAN HET LANGSTE EIND .

ZE WONNEN HET CRITERIUM ALDAAR

PROFICIAT BOYS!!!

DEZE DEEGSOORTEN HADDEN RESULTAAT

500gr SENSAS KARP KORRELS

100 GRAM GEMALEN EXPANDERS SENSAS

1 ei

1 KOFFIELEPEL PANFORTE ALS PRIKKELEND ADDITIEF

klaarmaken met water en goed kneden
*************************************
250gr pure peperkoek verbrokkelen
150 gemalen wit brood  verkruimelen
1 eetlepel honig

Aditief:1koffielepeL PANFORTE
klaarmaken met water en goed kneden
*************************************
200gr KARPPELLETS SENSAS malen
2 eieren
Aditief:1koffielepel T&T
goed kneden,eventueel een weinig water aan toevoegen
****************************************
350gr.biggenmeel
100gr.gemalen SENSAS KARPKORRELS
1ei
1 soeplepel panforte
klaarmaken met wat melk en kneden

P8290001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13:00 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in VOEDERSAMENSTELLINGEN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

17-10-17

TUURKE EN DANNY DE WAELE 1STE BIJ DE SCHELDEKANTVISSERS**TUURKE JR EN JAN BAUWENS 1STE BIJ DEN DRIJF EINE VOORLOPIG KLASSEMENT

OKTOBERMAAND ZIJN OP DE MEESTE PLAATSEN HERFSTCRITERIUMS

AAN DE GANG

13118873_10209428985225332_8678510373200454405_n.jpg

 

 

 

 

 

 

HET GAAT GOED VOOR TUURKE EN COMPAGNIE.

BIJ DE ZATERDAGCRITERIUMS STAAN TUURKE JR EN JAN BAUWENS 1STE

OP DEN DRIJF IN EINE

12115583_10208034908134276_1912599088415911621_n.jpg

 

 

 

 

TUURKE EN DANNY DEWAELE STAAN OOK 1STE OP ZATERDAG

BIJ DE SCHELDEKANTVISSERS

Onze mix
1 kg zwarte bio mix
500gr hemp & halibut big bag sensas
500 gr f1 karp big bag sensas
15 ge panforte als extra prikkeling

foto van Thierry Vanderlinden.

 

GEEN TWIJFEL OVER DE BIG BAG SERIE VAN SENSAS.

foto van Thierry Vanderlinden.

 

 

16:07 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in VOEDERSAMENSTELLINGEN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

02-10-17

HERFSTCRITERIUMS TUURKE EN JR

 

OKTOBER DE MAAND VAN DE HERFSTCRITERIUMS

ZATERDAG WAS HET DE BEURT AAN TUURKE JR EN ZIJN VISMAAT JAN

ZIJ BEHAALDEN EEN 1 IN DE SECTOR EN OOK ALGEMEEN WINNAAR

TUURKE EN VRIENDIN RUNGAROON DEDEN HET IETS SLECHTER

EEN 3DE IN SECTOR MAAR TOCH EEN PUIK RESULTAAT.

NOG 3 WEDSTRIJDEN EN WE KENNEN DE WINNAARS.

foto van Thierry Vanderlinden.

OP DE SITE VIND JE TALRIJKE RECEPTEN VAN ONS

foto van Thierry Vanderlinden.

foto van Thierry Vanderlinden.foto van Thierry Vanderlinden.

17:10 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in VOEDERSAMENSTELLINGEN | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende