02-12-16

MAIS EN ADDITIEVEN

Er zijn nogal wat vragen over hoe me granen moet behandelen met additieven,zelf uit ondervinding is dat granen als je die bewerkt met additieven deze niet het produkt zo maar opnemen omdat deze meestal verzadigid zijn met water bij het koken,hierbij enkele tips van mij...........Als je bv zelf de granen kookt doe dan je additief in je water bij het koken ervan,zo kunnen de granen dit additief goed opnemen en worden zo verzadigd met het produkt.BV.een blik mais laten uitlekken een paar uur in een verzijp....dan de mais in keukenpapier wentelen en laten staan tot s'anderdaags...en dan pas u additief toevoegen,dan zal de mais alles kunnen opslorpen van het produkt....enkele produkten die ik uitteste op witvis met succes zijn

 

T&T...

info  

sport.shop@telenet.be

PANFORTE......

info

sport.shop@telenet.be

scopex.....

cuberdon....

OOK MAIS KAN MEN KLEUREN  VOOR HET VISUELE ASPECT

mais invriezen en terug ontdooien doet de mais zachter worden

veel succes...
P3020353

14:44 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in MAIS TIPS | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |  Facebook | |

Commentaren

additieven tuurke , als je additieven toevoegd hoeveel gebruik je dan .
groetjes J-Luc

Gepost door: jean-luc | 21-05-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.