04-01-16

TOP 4 VAN NE GOEDE DEEG(BOL) VOOR BRASEM EN KARPER

Maken van deeg,of ne goeie bol zoals wij zeggen is voor velen 

een moeilijke opdracht,niets is minder waar,simpel en eenvoudig

aangevuld met een additief geef u deeg een extra boost en aantrekkingskracht 

tot de vissen die gretig u bol deeg zullen pakken

DAAROM GEEF IK HIER MIJNE TOP 4 VAN NE GOEDE DEEG PRIJS

 P8290001

zowel kunnen deze gebruikt worden op karper en brasem

 


300gr trouvitkorrels malen50gr gekookte aardappelen
50gr gemalen kemp
1 ei

klaarmaken met water en goed kneden
*************************************
250gr pure peperkoek verbrokkelen
150 gemalen wit brood  verkruimelen
1 eetlepel honig

Aditief:1koffielepeL T&T
klaarmaken met water en goed kneden
*************************************
200gr strawberry pellets malen
2 eieren
Aditief:1koffielepel T&T
goed kneden,eventueel een weinig water aan toevoegen
****************************************
350gr.biggenmeel
100gr.gemalen trouvitkorrels
1ei
1 soeplepel panforte
klaarmaken met wat melk en kneden
***************************************
P8290001

14:00 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in deeg recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |  Facebook | |

28-07-07

GETEST(3MAANDEN) EN GOED BEVONDEN DEEG SENSAS CRAZY BAIT

DEEG VAN SENSAS CRAZY BAIT DOET HET ZEER GOED OP BRASEMVIJVERS,OOK DE TESTEN OP KARPER VIELEN MEE,MEERMAALS GETEST EN IK ONDERVOND DAT DE BRASEM DEZE DEEG GRETIG NAM,DE RESULTATEN WAREN SUPER.JE KAN VOLLEDIG JE HAAK(NR18),VOLLEDIG MEE BEDEKKEN WAT EEN VOORDEEL IS,ZEKER AANGERADEN OP DRESSUURPUTTEN.ER ZIJN 3 SOORTEN IN DIT GAMMA.000_0019000_0040

12:18 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in deeg recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

06-05-07

HOOKPASTA CAPTURA

DEZE PASTA IS EENVOUDIG KLAAR TE MAKEN.NEEM EEN HOEVEELHEID VAN DIT POEDER EN DOE ER WATER ERBIJ EN KNEDEN TOT EEN VAST DEEG,BESTAAT IN VERSCHILLENDE SMAKEN EN GEUREN ....strawberry...vismeel....ZEER GOED TE GEBRUIKEN VOOR ZOWEL KARPER ALS BRASEM.000_0021

21:17 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in deeg recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |  Facebook | |

06-10-06

VERSCHILLENDE SOORTEN DEEG

Als basis gaan we altijd paneermeel(250gr) gebruiken die we vermengen met melk en dan een smaakje of geurtje eraan toevoegen.
*KAASDEEG
paneermeel met melk vermengen en daarbij fijngemalen parmezaanse kaas bijdoen
*HONINGDEEG
de basisdeeg gebruiken en een flinke lepel honing aan toevoegen,speciaalke voor witvis
*Maisdeeg
mais fijn mixen en daarbij een klein scheutje ammaretto en vermengen met het basisdeeg
*UIENDEEG
uien fijn mixen en vermengen met u basisdeeg
*350gr biggenmeel*50grgemalen havermout*20gr zemelen*35cl melk*en een paar druppels zoetstof en samen mengen
*2sneetjes oud brood zonder korst,vermengen met 1 ei(volledig)en 2 eetlepels aarbeipudding(oetker)
*pellets malen,wat water erbij doen en wat vannillesuiker
Je ziet dat deeg bereidingen niet zo moeilijk zijn en je gaat er zeker je visje mee vangen,dus testen is de boodsch.VEEL SUCCES

19:29 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in deeg recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |