08-02-16

WOKKEMIE IN HET VOEDER

Wokkemie

dyn007_original_285_214_pjpeg_2531352_5cc1f854425f7f5798c736ad362588e2.2.jpg

is een  pasta gerecht die we gebruiken bij wokgerechten.

Ikzelf kwam tot de conclusie dat deze deegwaren een gelijkenis hadden met kleine ver(amorce)daarom heb ik deze testen gedaan als toevoeging in het voeder,deze pasta houd de vis bezig op u voederplaats,dit kan je goed gebruiken waar amorce verboden is ,de witvis is er crazy van.

Hier de bereidingswijze:
100gr wokkemie 1à2minuten in warm water leggen,daarbij doe ik bietensap en ,dit om de wokkemie rood te kleuren,je kan ook een rode kleurstof gebruiken waar ze boillies mee kleuren Voor het een zoete prikkelende  smaak te geven 2gr T&T of PANFORTE aan toevoegen , en plaatsen in de koelkast.5minuten voor begin wedstrijd wokkemie toevoegen aan u voeder.

VEEL SUCCES

579963_256764517761426_543762190_n.jpg

dyn007_original_285_214_pjpeg_2531352_482fd0520e9215598353f3dc1fac7170.2.jpg

 

07:53 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in deegwaren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

28-12-15

VISSEN MET PANGANI OP KARPER EN BRASEMPUTTEN

000_0009

 

 

 

 

Bij ons op de putten worden er massa’s platte gevangen met pangani(te koop in warenhuizen)

Bereiding pangani met 

2 dagen voor het vissen 200gr pangani in pannetje water doen erbij doen,Vanaf moment dat het water begint te koken : 3à5 min. laten koken,goed roeren en dan pangani van het vuur nemen,Pangani afkoelen , water afgieten , de pangani in een potje doen met vers water. 

Dan doe ik er soeplepel ADDITIEF bij(INFO OP Nuttige additieven en voedertips!!!
http://www.webhelpje.be/forum/forum.php?name=TUURKE en goed mengen en in ijskast zetten,..,met deze produkten  hou je de vis op u voederplaats,tijdens het vissen zal ik af en toe bijschieten met de pangani maar met mate,ook met deze kan je het gebruiken als haakaas,de witvis vind dit een lekkernij,een gouden tip voor de komende maanden.

Ook op de karper en kroesvijvers is dit super.

Dit is een gouden tip die ik hier jullie meegeef!!!!!

 

000_0001

 

meer info over deze produkten bij

Nuttige additieven en voedertips!!!
http://www.webhelpje.be/forum/forum.php?name=TUURKE

 

 

 

17:18 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in deegwaren | Permalink | Commentaren (13) |  Facebook |  Facebook | |

04-03-06

VISSEN MET DEEGWAREN ALS AAS

*Couscous(ronde) -licht koken -100gr verwerken in het voeder -avond ervoor een paar druppels abricotliquide en laten staan tot de volgende visdag.

*Rijst -koken op de gewenste zachtheid met wat bruine suiker. -100gr.verwerken in het voeder -als aas gebruiken met eventueel een paar druppels pistache.

*Spaghettie -niet te zacht laten koken met rode kleurstof(te koop in voedingswinkel) -goede immitatie verde-vase.

grtjes Tuurke

15:03 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in deegwaren | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |