19-01-16

YUKON ZALMEITJES

Dit produkt zijn japanse(yukon) zalmeitjes,die moet je als haakaas proberen op de brasem,ik gebruik deze wanneer er veel broes is op de plaats,toch een speciaalke zou ik zeggen,dus zeker het proberen waard

 

000_0013

08:12 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in nieuwigheden getest in 2007 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

18-01-16

Pol vitamo een uit het oog verloren produkt maar zekers niet onwaardig

pol vitamo....

een aanrader voor u aas mee te bestrijken,is geen nieuw produkt,

maar toch het vermelden waard,dus 

mag niet ontbreken in u viskist


000_0014

07:09 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in ADDITIEVEN TUURKE, nieuwigheden getest in 2007 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

16-01-16

QUINOA IN HET VOEDER

EEN TIP VAN JAREN TERUG(2007) MAAR ZEKERS NOG TE GEBRUIKEN!!!

Had enorm veel vragen daarover en dus even voor onze vissers

wat meer duidelijkheid omtrent de quinoa

 

000_0011

quinoa koken en eventueel rode
kleurstof eraan
toevoegen.

De quinoa is klaar als het
doorschijnend
wordt,en met de rode kleurstof erbij lijk het
op amorce(ver)
Een zeer goed produkt die de brasem lekker
vind,eventueel,
mag je tijdens het koken een zoetmaker aan toevoegen

000_0019000_0011

11:37 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in nieuwigheden getest in 2007 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

29-12-07

NIEUWIGHEDEN DIE IK TESTE IN 2007

 

14:43 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in nieuwigheden getest in 2007 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

 

Deze poeder word gebruikt voor u deeg een speciaal geur-smaak te geven,ikzelf heb deze getest op mijn maden,wat verrassende resultaten opbracht,is een produkt verdeeld door JVS.000_0009

14:42 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in nieuwigheden getest in 2007 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

 

MAGIC BUBBLES.....een produkt van JVS,een koffielepel op 1kg voeder dit produkt doet u voeder op en neer dwarrelen.goed inzetbaar bij het begin van de wedstrijd,dit trekt de aandacht van de vis.Een aanrader!!!!!!000_0011

14:40 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in nieuwigheden getest in 2007 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

 

deze spray van mondiale(brasem) is idiaal voor op u casters en maden te doen,één van de betere sprays die toch een verschil kan maken op wedstrijden,op casters een dag ervoor enkele drukken op de spray..op de maden een 10 -tal minuten voor begin wedstrijd.000_0010

14:04 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in nieuwigheden getest in 2007 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

 

DEEG VAN SENSAS CRAZY BAIT DOET HET ZEER GOED OP BRASEMVIJVERS,OOK DE TESTEN OP KARPER VIELEN MEE,MEERMAALS GETEST EN IK ONDERVOND DAT DE BRASEM DEZE DEEG GRETIG NAM,DE RESULTATEN WAREN SUPER.JE KAN VOLLEDIG JE HAAK(NR18),VOLLEDIG MEE BEDEKKEN WAT EEN VOORDEEL IS,ZEKER AANGERADEN OP DRESSUURPUTTEN.ER ZIJN 3 SOORTEN IN DIT GAMMA.DE STRAWBERRY KWAM ER ALS BESTE UIT BIJ DE VELE TESTEN.000_0019000_0040

12:11 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in nieuwigheden getest in 2007 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

 

000_0009Bij ons op de putten worden er massa’s platte gevangen met pangani !Bereiding pangani : 2 dagen voor het vissen 200gr pangani in pannetje water doen en een paar druppels zoetmiddel(natrena) erbij doen,je kan er ook gerust een flavour bijdoen bv.scopex.strawberry... Vanaf moment dat het water begint te koken : 3à5 min. laten koken,goed roeren en dan pan van het vuur nemen,Pangani afkoelen , water afgieten , de pangani in een potje doen met vers water en in ijskast zetten,ikzelf doe er een zoetmiddel in,natrena een paar druppels is voldoende.Deze laat ik staan tot de zaterdag van het vissen.Aan het water doe ik er soeplepel of 2 onder het voeder,dit houd de vis op u voederplaats,tijdens het vissen zal ik af en toe bijschieten met de pangani maar met mate,ook met deze kan je het gebruiken als haakaas,de witvis vind dit een lekkernij,een gouden tip voor de zomermaanden.000_0001

11:57 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in nieuwigheden getest in 2007 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |

 

000_0001Wokkemie(soubry) is een nieuwe pasta gerecht die we gebruiken bij wokgerechten.Ikzelf kwam tot de conclusie dat deze deegwaren een gelijkenis hadden met kleine ver(amorce)daarom heb ik deze testen gedaan als toevoeging in het voeder,deze pasta houd de vis bezig op u voederplaats,dit kan je goed gebruiken waar amorce verboden is ,de witvis is er crazy van.Hier de bereidingswijze:
100gr wokkemie 1à2minuten in warm water leggen,daarbij doe ik bietensap,dit om de wokkemie rood te kleuren,je kan ook een rode kleurstof gebruiken waar ze boillies mee kleuren, en plaatsen in de koelkast.5minuten voor begin wedstrijd wokkemie toevoegen aan u voeder.VEEL SUCCES000_0003

11:55 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in nieuwigheden getest in 2007 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |  Facebook | |