14-08-06

reactie's op TUURKE ZIJN GOUDEN TIPS


* 19-04-2006,PATRICK
Een gouden tip van Tuurke met succes uitgeprobeerd op de viswedstrijd van zaterdag jl. op de VVO-viswedstrijd van de Nieuwe Baars op het waterspaarbekken van Oudenaarde met 56 vissers. 5e plaats behaald wat voor een amateurke als ik niet slecht is met 10kg560, hoofdzakelijk brasem. Heb de gouden tip toegepast ivm loodverdeling (zie gouden tip van 04/04/2006) Tuurke geef maar meer van die tips aub zodat ik u volgende week opnieuw kan kloppen ! Patrick
* 24-04-2006, 18:45:00
leentje:
en ja mensen door ons tuurke zijn tips !!!!!!! ik ben 3 de geeindigd in de koppel wedstrijd
leentje
* 19-04-2006, 22:45:37 YVAN
BEDANKT TUURKE nogmaals bedankt voor de gouden tip,u tuurke's wonder doet echt wonderen,zondag 2de plaats op 46.
THANKS yvan
*26/04/06 Gewonnen bedankt tuurke,1ste wedstrijd gewonnen,voer gebruikt die jij mij aanraade,ook enkele tips gebruikt van jou site,dus al veel bijgeleerd,nogmaals bedankt gerrit
28-04-2006, 22:06:35
* Deze website staat vol leerzame tips en is zeker een aanraden voor alle vissers.grt rudy

08-05-06
*Dankzij Tuurke 1e maal een additief gebruikt uit Tuurke zijn kastje.4e plaats behaald op 34 koppels met 68.6kg en dan nog op een minder stuk van de vijver .1,2 en 3 zaten aan de overkant ! Bedankt Tuurke en dit gebruik ik zeker opnieuw ! gunther

*profissimo,goede bruikbare info,al veel dingen bijgeleerd, vorige week wedstrijd gedaan en even jou instructie's opgevolgd, toch een dikke 3de plaats,bedankt tuurke
raymond

29/05/06
hartelijk dank voor u voertje dat je
mij hebt gegeven,en met succes wedstrijd gevist
2de plaats op 48 vissers
voor mij ben je een topper
groeten Marnix

30/05/06
hoi iedereen,dankzijde tips van tuurke heb ik opmerkelijke resultaten geboekt en zit ik al op de derde plaats in het klassement. met de belangrijkste tips zoals loodverdeling ,tips van het voereten, draad en haakkeuze en eigenlijk teveel om op te noemen . JAZEKER MENSEN ZEKER PROBEREN !!!!! en aan ons tuurke nen dikke MERCI!!!!!
Katleen

Ben al regelmatig komen kijken op je site en heb een aantal tips aan de praktijk getoetst met succes.Doe zo verder en ik blijf je site volgen.Vriendelijke en sportieve groeten,Walter

22/07/06* gisteren wedstrijd gehad en een 2de plaats,dit met u tip van pieren knippen en u brasemvoertje van de maand augustus gebruikt,bedankt leermeester tuur groeten uit Zele Mario

03/08/06* PASCAL;hallo TUURKE,proficiat met zo een practige site,toch iemand die zijn geheimen wil delen; groeten uit lommel

06/08/06 Bernard: 1kg.zilver brasem(van den eynde) -0.300gr.absolute(geers) -0.500gr.guido boussard(geers) -0.100gr(additief Manna mondiale) -0.200gr ingevroren amorce. een top voeder,bedankt tuurke,weer eens gewonnen

12/08/06 Francois:Tuurke,vandaag de tip van de lange vingers getest en het werkt zeer goed,een 3de plaats behaald,bedankt TUURKE

14/08/06* Dag TUURKE zoals gezegd hou ik je op de hoogte van het wonder dat je me hebt gegeven en inderdaad het ging goed je zei dat je in de top drie eindigde ik heb het 2maal getest en de eerste maal was ik 3de en met de nacht was ik tweede met 350gr vershil van de eerste dus de wondermix van TUURKE mag er zijn alles ging goed met de nacht eerste reeks goed gevangen 35kg tweede reeks was niet normaal ingooien weg de pen enzo de hele reeks door derde reeks was minder nog 1 vis gevangen het hadden er eigenlijk twee moeten zijn dan had ik den eerste maar ja ik mag al van geluk spreken dat ik de tweede had nu ben ik ook eens bij de prijzen geweest

14/08/06*hallo tuurke ben van deze middag terug thuis van 4 weken te vissen in fr.had je een mail gestuurd welk voeder ik daar kon gebruiken je heb mij een brassem voedergegeven voor op kanaal en scopec voor de maden plus nog enkele tips heb dit allemaal gedaan wat er in je mail stond en de resultaten waren verbluffend verschiet niet maar gemiddeld vangde ik tussen 10kg.en 35kg.aan voorn brassem en zeelt heb een zeelt in frans noemen ze dat een etang van een 4.5kg uit gehaald dit was dagelijks en in 4 departementenen verschillende waters mijn vrienden die ook daar waren en ook vissers verstonden het niet sanderdaags waren zij vroeg opgestaan om op mijn plaats te vissen maar haalde ze verder en op ander plaats dan maar weer eruit ik weet niet hoe ik je moet bedanken tuurke nogmaals bedankt en vr.gr.eddy

*stefke21/08/06
ik wil je in eerste plaats bedanken voor de tips voor de vijver.ik heb twee weken geleden de eerste algemeen gevist in koppel met 10kg800 op de vrijdag.de zaterdag 2e in de sector,dit was beiden in bissegem.de zondag in koolskamp vis ik in koppel de 4e algemeen met 6kg550.

08/09/06
leentje: ja mensen het is zo ver dankzij ons tuurke ben ik vandaag op één punt tweede geworden in ons algemeen klassement van visvijvers t'windmoleke één goede raad aan alle vissers volg de raad van ons tuurke !!!!!! bedankt thierryke xxxxxx

22:27 Gepost door TUURKE DE GOUDEN TIPGEVER copyright in reactie's op tuurke zijn tips | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |  Facebook | |